TJENESTER

DESIGN & INNOVASJON


Fra idè til produkt


Pultrusion teknologien er en kontinuerlig prosess som gjør det mulig å produsere avanserte kompositt profiler med en kombinasjon av egenskaper som ikke er mulig med tradisjonelle materialer, og nesten alle profilformer med konstant tverrsnitt kan produseres.


Vi samarbeider tett med våre kunder i utviklingen av kundetilpassede profiler eller produkter for å møte deres spesifikke utfordringer. Ved å tilby vår erfaring, kunnskap og innovativ tankegang, kan vi bidra til et optimalt resultat for deres prosjekter.


Vi har holdt på med kompositt materialer i mange år, og spesielt med fiberarmerte kompositt profiler. Gjennom den lange erfaringen har vi kontinuerlig forbedret kunnskapen, samt evnen til å komme opp med nye innovative idèer.

" VI SAMARBEIDER TETT MED KUNDENE FOR Å SKAPE INNOVATIVE OG HOLDBARE LØSNINGER

LA OSS SAMARBEIDE


Vårt mål er å bidra til holdbare og bærekraftige løsninger med lang levetid, og fiberarmerte kompositt materialer er et ideelt alternativ med en rekke bruksområder. Sammen med partnere utgjør vi et kunnskapsrikt og dedikert team av spesialister med lang erfaring som alltid er klar for å møte våre kunders unike utfordringer. Vi står gjerne til tjeneste.

unsplash