Om oss

Velkommen til Refsnes Kompositt. Vi ser frem til å samarbeide med deg!


Refsnes Kompositt drives av Arne S Refsnes som har sin erfaring, hovedsakelig med prosjektsalg og produktutvikling, fra kompositt industrien og spisskompetanse innen pultrusion teknologien som brukes til fremstilling av fiberarmerte kompositt profiler. I tillegg er det opp gjennom årene blitt bygd opp et omfattende og variert nettverk av europeiske produsenter som gjør det mulig å skaffe både kompositt produkter og råmaterialer til plastindustrien.


Ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon.


Historie

Refsnes Kompositt drives av Arne S Refsnes som har lang erfaring fra kompositt industrien og da spesielt innenfor pultrusion som er teknologien som benyttes for produksjon av fiberarmerte kompositt profiler.


Refsnes Kompositt ble etablert helt tilbake i 1992 som et hobbybasert salgsfirma. Siden da har utviklingen gått sin gang og er i dag spesialisert innenfor kompositt materialer spesielt innen pultrusion teknologien og produksjonen av fiberarmerte kompositt profiler, der vår hovedaktivitet er salg, design og utvikling av glassfiberarmerte løsninger til mange forskjellige bruksområder.


Siden mitt første møte med glassfiberarmert komposittmateriale i 1997 har interessen for dette fantastiske materialet med mange muligheter og unike egenskaper forfulgt meg siden til tross for engasjement i andre bransjer. Jeg har etterhvert innsett at det er her jeg hører hjemme og ønsker å dele min kunnskap og erfaring som jeg håper bidrar til mange innovative løsninger.


Mine viktigste aktiva er kunnskap og erfaring i kombinasjon med et omfattende nettverk av partnere, produsenter, leverandører og spesialister som sammen gjør det mulig for meg å bidra til innovative løsninger tilpasset hvert enkelt prosjekt.

 Fiberarmerte kompositter blir ofte omtalt som fremtidens materialer, og er et holdbart og bærekraftig alternativ.

Partnere


En oversikt over våre samarbeidspartnere.