Om

Velkommen til Refsnes Kompositt Profiler. Vi ser frem til å samarbeide med deg!


Refsnes Kompositt Profiler eies og drives av Arne S. Refsnes som har lang erfaring fra kompositt industrien med spisskompetanse innen pultrusion teknologien. Pultrusion er en kontinuerlig prosess som gjør det mulig å produsere avanserte kompositt profiler til en rekke bruksområder, og er ofte et ideelt alternativ til tradisjonelle materialer. Vi er hovedsakelig en leverandør av glassfiber profiler, men tilbyr også produkter og løsninger som kan bidra til holdbare alternativer. I tillegg leverer vi også fiberarmering og råmaterialer til komposittindustrien.


Ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon.

Historie

Refsnes Kompositt Profiler ble etablert basert på kunnskap og erfaring om både kompositt materialer og pultrusion teknologien, som benyttes for produksjon av fiberarmerte kompositt profiler, med et formål om å bidra til innovative og holdbare løsninger for fremtiden. Hovedaktiviteten er salg, design og utvikling av glassfiber armerte profiler og produkter til en rekke bruksområder.


Siden mitt første møte med glassfiberarmert komposittmateriale i 1997 har interessen for dette fantastiske materialet med mange muligheter og unike egenskaper forfulgt meg siden til tross for engasjement i andre bransjer. Jeg har etterhvert innsett at det er her jeg hører hjemme og ønsker å dele min kunnskap og erfaring som jeg håper bidrar til mange innovative løsninger.


Mine viktigste aktiva er kunnskap og erfaring i kombinasjon med et omfattende nettverk av partnere, produsenter, leverandører og spesialister som sammen gjør det mulig for meg å bidra til innovative løsninger tilpasset hvert enkelt prosjekt.

I et tett samarbeid med kundene bidrar vi til holdbare og bærekraftige løsninger for mange varierte bruksområder

Partnere


En oversikt over våre samarbeidspartnere.