Om oss

Velkommen til Refsnes Kompositt Teknologi. Vi ser frem til å samarbeide med deg!


Refsnes Kompositt Teknologi drives av Arne S Refsnes som har sin erfaring fra kompositt industrien og med spisskompetanse innen pultrusion teknologien. Pultrusion er en kontinuerlig produksjons- prosess som gjør det mulig å produsere komplekse fiberarmerte kompositt profiler uten begrensninger i lengde med høy styrke og lav vekt til mange forskjellige bruksområder. Vi rendyrker vår rolle som underleverandør av profiler i løpemeter, samt at vi også kan tilby fiberarmering og råmaterialer til komposittindustrien.


Ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon.

Historie

Refsnes Kompositt Teknologi drives av Arne S Refsnes som har erfaring fra kompositt industrien og da spesielt innenfor pultrusion som er den teknologien som benyttes for produksjon av fiberarmerte kompositt profiler enten det er i glassfiber, karbonfiber eller andre fibermaterialer.


Refsnes Kompositt Teknologi ble etablert basert på kunnskap, erfaring og stor interesse innenfor kompositt materialer, pultrusion teknologien og produksjonen av fiberarmerte kompositt profiler. Vår hovedaktivitet er salg, design og utvikling av glassfiberarmerte løsninger til mange forskjellige bruksområder.


Siden mitt første møte med glassfiberarmert komposittmateriale i 1997 har interessen for dette fantastiske materialet med mange muligheter og unike egenskaper forfulgt meg siden til tross for engasjement i andre bransjer. Jeg har etterhvert innsett at det er her jeg hører hjemme og ønsker å dele min kunnskap og erfaring som jeg håper bidrar til mange innovative løsninger.


Mine viktigste aktiva er kunnskap og erfaring i kombinasjon med et omfattende nettverk av partnere, produsenter, leverandører og spesialister som sammen gjør det mulig for meg å bidra til innovative løsninger tilpasset hvert enkelt prosjekt.

I et tett samarbeid med kundene bidrar vi til holdbare og bærekraftige løsninger for mange varierte bruksområder

Partnere


En oversikt over våre samarbeidspartnere.